follow us

ONZE LOCATIE

Alle villa’s en appartementen van Curacao Luxury Holiday Rentals bevinden zich in het Curacao Ocean Resort. Binnen het resort kunnen gasten genieten van het prachtige privéstrand en het grote resortzwembad. Vanaf het resort is het een korte wandeling naar het populaire Mambo-strand waar gasten kunnen ontbijten, lunchen en dineren in een van de vele restaurants, leuke souvenirs kunnen kopen of genieten een van de vele happy hours.Recht tegenover het resort aan de andere kant van de lagune vind je het Curaçao Sea Aquarium.

Curacao Ocean Resort

The Curacao Ocean Resort

Al onze vakantievilla’s en appartementen bevinden zich in het omheinde Curacao Ocean Resort.

Binnen het resort kunnen onze gasten genieten van het privéstrand en het zwembad, en het resort ligt naast het leuke gebied Mambo Beach en het Sea Aquarium.

Mambo Boulevard

www.mambobeach.com

Curacao Beach Boulevard, BLVD, is een uniek concept voor het eiland Curacao.

Een strip die winkelen, dineren, entertainment en het beste strand van het eiland combineert.

De BLVD is echt de nieuwe ‘anytime’ bestemming!

Sea Aquarium

https://curacao-sea-aquarium.com

Van verkenningen van diepzeewonderen tot interactieve ontmoetingen met een verscheidenheid aan zeedieren, het Curaçao Sea Aquarium biedt het complete pakket!

Sta versteld van de kleuren van het Curaçaose zeeleven zonder ooit nat te worden in onze Ocean Lens-ervaring, ervaar de opwinding van het voeren van haaien in onze Animal Encounter, of ontmoet, begroet en voed de Caribische onderwaterwereld in Curaçao Sea Aquarium.