follow us

BOODSCHAPPEN

Boodschappen doen wordt gemakkelijk gemaakt met Curacao Luxury Holiday Rentals-oplossingen voor boodschappen. Om uw aankomst zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen we de koelkast voor uw aankomst vullen en we kunnen u ook helpen met de boodschappen tijdens uw verblijf.

Boodschappen voor aankomst

Om de aankomst zo gemakkelijk mogelijk te maken, sturen we een week voor aankomst onze boodschappenpakketten, waaruit u kunt kiezen, door. Zo hoeft u de eerste dag dat u op Curaçao bent geen zorgen te maken om naar de supermarkt te gaan. We kunnen dit als extra service aanbieden en de enige kosten zijn de kosten van de boodschappen.

Boodschappen tijdens uw verblijf

Ook tijdens uw verblijf kunnen wij u helpen met boodschappen doen, Raul neemt u graag mee naar de Vreugdenhil supermarkt in onze ruime Chevrolet Tahoe. Waar u op uw gemak boodschappen kunt doen. Raul blijft op u wachten bij de supermarkt en rijdt u daarna weer terug naar het resort.

Gaat u liever niet zelf naar de supermarkt, dan kunt u ook uw boodschappenlijstje aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat de boodschappen worden gekocht. Voor de boodschappen service tijdens verblijf kunnen transport kosten van toepassing zijn.

Er zijn verschillende supermarkten in de buurt, hier een aantal opties….

Vreugdenhil

www.vreugdenhilcuracao.com

Deze supermarkt heeft, een een keer per dag, busdienst voor toeristen die in het resort verblijven. Voor meer informatie over de busdienst belt u naar +5999 4611296

Zorg ervoor dat u -de rotonde bij de dolfijnacademie- als een ophaalplek voor bus aangeeft.

Goisco.com

www.goisco.com

Deze supermarkt heeft een thuisbezorgservice, u kunt online bestellen en uw boodschappen de volgende dag ontvangen.