follow us

AVONTUREN

Bij Curacao Luxury Holiday Rentals proberen we altijd de beste vakantie-ervaring voor onze gasten te creëren. Daarom zijn onze partners het beste in hun vakgebied en we stellen ze met trots aan u voor!

Zorg ervoor dat je je avonturen en activiteiten boekt via je Curacao Luxury Holiday Rentals gastheer, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je de beste deal krijgt!

Eric’s ATV Tours

www.curacao-atv.com

Bij Eric’s ATV Tours zijn we er trots op om u de beste ATV-tourervaring op Curaçao te geven. Onze ervaren gidsen nemen u mee op de meest opwindende en avontuurlijke offroad-tour en garanderen een onvergetelijke ervaring. We bieden dagelijkse rondleidingen aan die beginnen om 9.00 uur en 14.00 uur. Persoonlijke tours zijn ook mogelijk.

Regel je avontuur via reservations@curacaoluxuryholidayrentals.com en ontvang korting.

Blue Finn Charters

www.bluefinncharters.com

Het charterbedrijf met de meest diverse boottochten op Curaçao. Van de mooiste stranden aan de westkant van Curaçao tot ons afgezonderde paradijsachtige eiland Klein Curacao. We bieden allerlei soorten reizen tegen betaalbare prijzen. We verzorgen ook privégroepen. Boek vandaag nog uw reis op de 75ft Catamaran!

Regel je avontuur via reservations@curacaoluxuryholidayrentals.com

Dolphin Academy

www.dolphin-academy.com

Dolphin Academy is een van de drie faciliteiten wereldwijd die de dolfijnen naar de open oceaan brengen. Het is onze missie om een echte verbinding tussen dolfijnen en mensen mogelijk te maken. We doen dit door een educatieve locatie te bieden met onze programma’s.

Regel je avontuur via reservations@curacaoluxuryholidayrentals.com en ontvang korting.

 

Back2Nature Jeep Tours

http://www.b2ncuracao.com

Bij Back2Nature hebben we verschillende soorten tours, de privé-snorkeltour, North Coast-tour, Sunset-tour en de all in the mix-tour.

Wanneer je in onze 4 × 4 Jeep springt en off-road gaat, verken je verborgen locaties die je niet alleen kunt bereiken.

Regel je avontuur via reservations@curacaoluxuryholidayrentals.com en ontvang korting.