follow us

Yoga Retreats

Yoga, meditatie, mindfulness, ontspanning, muziektherapie, kunsttherapie en eilandlevenervaringen in een prachtige luxe villa aan zee met privéstrand op een Caribisch eiland. Onze retreats richten zich op het ontwikkelen van innerlijk evenwicht in een vrije en comfortabele omgeving.

Samen met gelijkgestemde geesten zult u genieten van onze retreat op Curacao, een kleurrijk eiland in de Benedenwindse Antillen. Elk van de retreats gedurende het jaar heeft een andere focus, dus bekijk onze planning voor meer informatie.

Naast yoga en meditatie verkennen we het eiland, de prachtige stranden en baaien waar schildpadden te zien zijn. In het resort vindt u een privéstrand en zwembad die gratis te gebruiken zijn, het gebruik van de nabijgelegen healthclub en spafaciliteiten zijn ook inbegrepen voor onze deelnemers.

TEACHERS

LOCATION

De Curacao Luxury Holiday Rentals villa Sea Star is een ruime villa met een eigen tuin en een terras aan zee. De kleurrijke villa is echt een oase van ontspanning, met gezellige hoekjes om achterover te leunen en te ontspannen, een praatje te maken of gewoon te genieten van de zeebries.

De volledig van airconditioning voorziene, open keuken, eet- en woonruimtes stromen via de begane grond van de villa naar het terras aan zee. De keuken is compleet met een kookplaat, oven, magnetron en grote koelkast en natuurlijk zijn alle keukenbenodigdheden zoals een waterkoker, Nespresso-apparaat, potten, pannen, borden, glazen en bestek aanwezig.

De villa heeft een wasmachine en droger en wij bieden gasten topkwaliteit linnengoed, bad- en strandlakens.

Alle slaapkamers hebben dubbele bedden, ruime kasten en airconditioning. En elke slaapkamer heeft een eigen badkamer met een douche met warm water.

Gratis WiFi is beschikbaar in de villa en gasten kunnen ook gebruikmaken van het gemeenschappelijke zwembad en het privéstrand.

BOOKING INFORMATIE

Retreat Informatie

  • Inbegrepen: verblijf in luxe villa aan zee, Sea Star, alle lessen, excursies en activiteiten gepland in de retraite, alle fitness- en spafaciliteiten in de The Gym club.

Annuleringsvoorwaarden

  • Tot een maand voor aanvang gratis annuleren

We vragen deelnemers aan de retraite om

  • Zorg ervoor dat de deelnemer een internationale ziektekostenverzekering heeft tijdens het reizen.
  • Koop aanvullende bescherming in de vorm van een reizigersverzekering.
  • Onderteken een yoga-afstandsverklaring die na registratie naar de deelnemer zal worden gemaild.

ONZE LOCATIE