follow us

Onze Tours

Kom mee met Curacao Luxury Holiday Rentals op een van onze eilandverkenningstours….

We hebben onze favoriete plekken en activiteiten geselecteerd om onze gasten te laten zien, we nemen je mee naar enkele van de mooiste locaties en leukste avonturen op ons geliefde eiland.

Klaar om je avontuur te beginnen? Neem contact op met een van onze teamleden om je privétour te plannen.

Natuur Wandel Tour

Tussen het Curacao Ocean Resort en Jan Thiel ligt een prachtig wandel- en natuurgebied.

Onze gids Raul neemt de wandelaars mee op een leuke wandeling, over rotsachtige paden, langs de kust, over de zoutpannen en door het natuurgebied. Wandelschoenen zijn verplicht en de wandelingen kunnen het beste ‘s ochtends of’ s middags worden gepland vanwege de hitte.

We lopen langs de kust naar Jan Thiel, waar we stoppen voor een drankje of een ijsje. De terugweg lopen we door het ongerepte natuurgebied en de zoutpannen. De wandeling met pauze bij Jan Thiel duurt ongeveer twee uur.

 

 

Wandelen, klimmen en wrak snorkelen

Beklim het fort en snorkel bij een scheepswrak in het Caracas Baai-gebied van Curaçao.

Onder begeleiding van gids Raul beklimmen we de trappen van de toren van Fort Bekenburg. Vanaf de top kan men genieten van een prachtig uitzicht over de Caracasbaai. Het is raadzaam schoenen te dragen vanwege de doornplanten die langs de paden groeien.

Daarna gaan we verder naar Tug Boat beach waar Raul ons naar het beroemde sleepwrak brengt. Het wrak ligt op slechts 5 meter diep op een gemakkelijk toegankelijke locatie, ideaal om te snorkelen.

Na het snorkelen is er tijd om te ontspannen op het strand voordat we terugkeren naar het resort met een verse fruit batido (shake). Deze tour duurt ongeveer drie en een half uur.

 

Snorkelen en strand picknick Tour

Geniet van een picknicklunch op het prachtige strand van Daaiboi en ontdek Playa Piscado waar schildpadden te zien zijn. In de ochtend vertrekken we naar het strand Playa Piscado waar we onze snorkels opzetten en Raul ons mee neemt op een snorkeltocht, en als we geluk hebben komen we een paar schildpadden tegen.

Na het snorkelen rijden we naar een ander strand, Daaibooi, waar we na een verfrissende duik in het helderblauwe water genieten van een heerlijke picknick op het strand.