follow us

Beheer op Maat

Curacao Luxury Holiday Rentals biedt een reeks aan beheer diensten voor vakantie appartement verhuur op Curacao. Door ons uitgebreide diensten pakket bieden we elke individuele cliënt een op maat samengesteld beheer pakket dat precies voldoet aan de wensen van de klant. U kunt bij ons terecht voor:

Ontvangst van gasten met check in en check out procedure
Ons management team bestaat uit Sarah Tuit en Ellis van Mierlo, ze zullen ervoor zorgen dat uw gasten warm verwelkomt worden. Onze klantenservice is 24/7 stand-by zodat uw gasten ten alle tijde bij ons terecht kunnen. Ook kan ons team helpen met het organiseren van vluchthaven transfer, auto verhuur en het vullen van de koelkast voor aankomst. Daarnaast kunnen we u helpen met het ontwikkelen van een standaard gastenhandleiding waarin uw gasten alle belangrijke informatie kunnen terug vinden.

Coördinatie van schoonmaak, onderhoud en reparaties
Samen met onze vaste en vertrouwde service providers zorgen we ervoor dat uw appartement of villa altijd netjes is en dat alle apparatuur en voorzieningen functioneren zoals ze behoren. Na de check out zorgen we ervoor dat het appartement wordt gereinigd en het linnengoed wordt gewassen. En indien nodig coördineren we loodgieters en elektra reparaties, aanleg en reparatie van telefoon, internet en TV diensten, airco onderhoud en service, reinigen van ramen en tuin en zwembad onderhoud.

Marketing, online promotie en sales
Indien u geen eigen website heeft kunnen wij uw appartement opnemen in ons bestand. Wij zorgen dat uw unit online te huur is via directe boekingen, Expedia, Booking.com en Airbnb. Aanvragen en reserveringen worden door ons team afgehandeld en bijgehouden.

Wist u dat duidelijke, sprekende foto’s heel belangrijk zijn om uw appartement optimaal te verhuren? We werken met een professionele vastgoed fotografe om ervoor te zorgen dat uw verblijf er ook op foto’s prachtig uitziet.

Rapportage
We verzorgen op maandelijkse basis een verslag met betrekking tot de uitgevoerde beheer diensten, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkelingen met betrekking tot uw appartement.

Ready Klaar om te starten?
We beginnen graag met een introductie afspraak waarin we uw wensen doornemen en de unit bekijken.

Curacao Luxury Holiday Rentals