follow us

Activiteiten

Er zijn zoveel dingen te doen op ons prachtige eiland, te veel om op te noemen, maar we hebben een overzicht gemaakt van een paar websites die u kunt raadplegen om meer te ontdekken over wat te doen en waar naartoe te gaan…

Plan veel leuke vakantie-activiteiten met speciale kortingen voor Curacao Luxury Holiday Rentals-gasten via onze partners: https://curacaoluxuryholidayrentals.com/partners-nl/

Deze Curacao Tourist Board-pagina geeft een overzicht van activiteiten, winkels, restaurants en evenementen op het eiland.

Ontdek wat medereizigers schreven over hun avonturen en maaltijden op het eiland.

Met Tripadvisor kunnen reizigers zoeken naar restaurants en activiteiten op het eiland en de beoordelingen bekijken.

Curaçao is een van de mooiste en meest cultureel diverse plaatsen op aarde, de thuisbasis van ongelooflijk creatieve, vindingrijke, atletische, ondernemende en altruïstische mensen. We hebben genoeg moois om te vieren ..
In de koelte van de avond zweeft de live-muziek tussen de steegjes en vermengt zich met locals die lachen en dansen onder de sterren. Lokale kunstenaars tonen hun werk en chatten met bezoekers, de ambachtelijke markt leeft van activiteit en mensen genieten van de pop-up sangria-bar, live theater, historische dansen en het iconische vuurwerk boven de haven.
Wilt u echt een speciale herinnering aan uw vakantie? Plan een vakantiefoto-shoot met Berber van Studio Rootz. Voor strandfotoshoot worden weekdagen aanbevolen.

Kunst

curacao-art.com
(ook voor prive tours)
www.artnowcuracao.com
(stadswandelingen met oog op kunst)

 

Curaçao heeft een actieve kunstscène met lokale en internationaal gerenommeerde kunstenaars. De meeste kunstenaars zijn vertegenwoordigd in een van de lokale kunstgalerijen. De drie toonaangevende galerijen, Gallery Alma Blou, Landhuis Bloemhof en Mon Art Gallery zijn gunstig gelegen en gemakkelijk te bereiken.

Kunstenaars vertonen hun werk vaak ook in minder bekende galerieën, musea en andere instellingen.

 

Zowel op het land als onderwater heeft Curacao prachtige natuurlijke schatten te bieden.

Bezoek ons ​​nationaal park of boek een begeleide Jeep-tour langs de natuurlijke kant van het eiland.

Ontdek het eiland op begeleide wandelingen, mountainbiketochten, paardentochten of ontdek verborgen stranden en onderwatergrotten met de kajak of boot.

 

Muziek is overal op ons eiland, elk seizoen heeft zijn eigen lokale muziekstijl. Bezoek ons ​​youtube kanaal waar we een afspeellijst met Curacao muziek aanbieden om meer lokale sound te ontdekken.

 

NGeniet van het water en leer: kitesurfen, wakeboarden, golfsurfen, windsurfen

Naast een geweldige watersport- en duiklocatie, is Curaçao ook de thuishaven van veel van ‘s werelds beste honkbalspelers. Krijg een gevoel voor de grootste lokale sport door een wedstrijd te bezoeken of een sportbar te bezoeken wanneer een lokale held in de Major League speelt.

Gay Vriendelijk

curacaopride.com

 

We zijn vastbesloten om alle bezoekers van het eiland te verwelkomen, Gaycuracao.com belicht de vele toeristische partners op het eiland die lid zijn van de International Gay & Lesbian Travel Association en biedt een lijst met plaatsen om andere homoreizigers en locals te ontmoeten .

Vegetarisch en veganistisch eten

curacaoveganfoodfest

De Veganistische beweging groeit, alle Veganistische initiatieven verzamelen zich elke paar maanden voor het Curaçao Vegan Food Festival. Op hun pagina vindt u een lijst met alle veganistische eetgelegenheden rondom het eiland.

Maatschappelijk verantwoorde projecten

curacaocleanup.com
animalscaribbean.com
carmabi.org

Er zijn veel publieke en private initiatieven om sociale problemen op het eiland aan te pakken.
Twee van de meest opvallende problemen, die u tijdens uw verblijf kunt tegenkomen, zijn vervuiling en zwerfdieren. We willen dat onze gasten weten dat onze eilandgemeenschap samenwerkt om het eiland voor iedereen te verbeteren!